1 porsjon.1 potet
1 gulrot
1 liten løk
litt olje
1 ss tomatpuré
1,5 dl vann
1 dl melk (evt. rømme)
150 g torskefilet
1/2 ts karri
salt og pepper
1. Skjær torskefileten i terninger.
2. Skjær potet og grønnsaker i små terninger.
3. Fres grønnsakene i litt olje.
4. Tilsett vann, tomatpurè og melk.
5. La alt småkoke i 5 minutter.
6. Ha fisketerningene i suppen.
7. Skru ned temperaturen og la fiskesuppen trekke i 10 minutter.
8. Smak til med karri, salt og pepper.
1 ss tomatpuré
1,5 dl vann
1 dl melk (evt. rømme)
150 g torskefilet
1/2 ts karri
salt og pepper
1. Skjær torskefileten i terninger.
2. Skjær potet og grønnsaker i små terninger.
3. Fres grønnsakene i litt olje.
4. Tilsett vann, tomatpurè og melk.
5. La alt småkoke i 5 minutter.
6. Ha fisketerningene i suppen.
7. Skru ned temperaturen og la fiskesuppen trekke i 10 minutter.
8. Smak til med karri, salt og pepper.
.
.
TIPS: Alle fisketyper og skjell/skalldyr kan egentlig brukes.
Hvis man ikke ønsker melk/rømme i suppen, kan man erstatte det med 1 boks knuste tomater og runde det med litt sukker/revet gulrot eller hvitvin.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar