
2 personer
2 ss olivenolje
1 løk
1 rød paprika
8 store sjampinjonger
1 squash (zucchini)
3 store modne tomater
1 boks kidneybønner (400 gr.)
1 dl buljong (=1 terning rørt ut i 1 dl kokende vann...)
2 ts basilikum
salt + pepper
Varm opp oljen i en gryte, tilsett hakket løk og stek på middels varme til løken er gyllen. Husk å røre!
Tilsett sopp i skiver og hakket paprika og hvitløk. Stek i 2 minutter til.
Hell i buljongen, og ha i squash i skiver og hakkede tomater.
Skyll bønnene i et dørslag og ha dem i gryten.
Kok opp, legg på lokk og la gryten småkoke i ca.10 minutter.
Tips: Kan serveres med grovbrød eller brun ris til hvis man er ekstra sulten.
2 ss olivenolje
1 løk
1 rød paprika
8 store sjampinjonger
1 squash (zucchini)
3 store modne tomater
1 boks kidneybønner (400 gr.)
1 dl buljong (=1 terning rørt ut i 1 dl kokende vann...)
2 ts basilikum
salt + pepper
Varm opp oljen i en gryte, tilsett hakket løk og stek på middels varme til løken er gyllen. Husk å røre!
Tilsett sopp i skiver og hakket paprika og hvitløk. Stek i 2 minutter til.
Hell i buljongen, og ha i squash i skiver og hakkede tomater.
Skyll bønnene i et dørslag og ha dem i gryten.
Kok opp, legg på lokk og la gryten småkoke i ca.10 minutter.
Tips: Kan serveres med grovbrød eller brun ris til hvis man er ekstra sulten.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar